Казвам се Николай Недялков. През 2008 завърших висшето си образование в Сиатъл, САЩ. В града на „Майкрософт“, „Боинг“, както и на Nirvana, следвах мениджмънт, финанси и икономика. С изграденият опит и ноу-хау, реших да стартирам собствен бизнес в България. И така, през 2011 г. основах строителна фирма „Ен Пи Ен Кънстракшън“ ЕООД като естествено продължение на семейния ни строителен бизнес, датиращ още от далечната 1991 година.

Защо точно строителство и то по време на криза? Да, всички знаем, че финансово – икономическата криза у нас настъпи в началото на 2009 г., като най-засегнати бяха строителният сектор и пазарът на недвижими имоти. Въпреки всичко, като човек, който обича предизвикателствата, реших да инвестирам времето и енергията си именно в този бизнес, не само заради семейната традиция, но и защото съм дълбоко убеден, че това е моето призвание и с това искам да се занимавам. Харесва ми идеята да оставя след себе си един истински реален продукт, който бурята на времето няма да разруши. Също така, не на последно място, строителство е имало и винаги ще има, докато свят светува, въпреки някои временни стагнации, свързани с икономическия цикъл.

За мен и моя екип, Клиентът не е просто поредния клиент, а надежден партньор и приятел, с който заедно можем да доведем нещата докрай. Доверието е крайъгълен камък в едни бизнес отношения и за нас е пределно ясно колко сълзи, пот и кръв трябват, за да спечелим даден възложител и да запазим добри отношения с него, дори и години, след като проектът е приключил. Стараем се да сме проактивни и да срещаме нуждите на нашите клиенти, както и да проявяваме необходимото разбиране и да бъдем гъвкави, когато се налага. Може би тук е мястото да споделя с вас накратко моето виждане относно това защо е по-добре да се работи със сериозна и доказала се във времето строителна фирма, а не със случайни работници.

„Фирма или майстор?“  е въпрос, на който може би повечето от вас вече знаят отговора, дали защото са си изпатили от самозвани майстори, или просто разсъждават логично. Но за тези, които все още се колебаят на какъв изпълнител да се спрат, ще кажа, че една строителна фирма, градила име и репутация с години, инвестирала немалко средства в развитието си, няма да позволи по никакъв начин да си остави ръцете на даден обект и да не поеме отговорност за нещата, които е изпълнила. Също така, не би нарушила дадено обещание или клауза по договора. Качеството и последващата гаранция са ключов момент за една здраво стъпила на земята и добросъвестна строителна компания. Повече по въпроса дали да се спрете на фирма или майстор можете да прочете тук.