Строеж на промишлена сграда

Обектът представлява цех за бутилиране на вода. Монолитната промишлена сграда се намира близо до гр. Симитли, област Благоевград. Конструкцията е изпълнена с качествени кофражи – хидрофобни шперплат платна от европейски произход. Фундаментът на сградата е покрит с висококачествена  хидроизолация, влагозащитна мембрана фундалин. Зидарията е изградена с червени керамични тухли, тип „четворка“. Промишлената част на сградата има две широки секционни врати, а стените са  облицовани с термоизолационни панели, накратко термопанели, известни със своята висока степен на негоримост и лесна поддръжка. Пълнежът на термоизолационни панели е от полиуретанова твърда пяна. Административната част на цеха, е изпълнена с EPS-STIROPOR с плътност 13-15 кг/м2. Дебелината на топлоизолационните плочи е 80 мм. Финишният слой е полимерна мазилка на Terazid с драскана структура, като цветът е бял в унисон с термопанелите.

Покривът на офисната част е плосък, известен още като топъл покрив, покрит с рулонна хидроизолационна мушама два пласта (3 кг/м2 и 4.5 кг/м2), като горният слой е със зелена посипка. Покривът на производствената част също е плосък покрит с нископрофилна ламарина. Дограмата е от поливинилхлорид, накратко PVC с четири камери, двоен стъклопакет с флоатно стъкло. Вътрешните мазилки на административната част са изпълнени с турбозол, след което стените фино шпакловани и боядисани с латекс. В част от помещенията има матиран гранитогрес, а в друга част – ламиниран паркет с подложка. Подовата настилка в индустриалната част е от шлайфан бетон с разширителни фуги през четири метра.

.

P.S. Считаме за редно да показваме последователността на изпълнените от нас обекти, а не само крайния резултат, както някои колеги правят. По този начин клиентът добива по-добра представа за технологията на изпълнението и автентичността на обекта. Също така, всички текстове, включително и тези в Цени“, са писани единствено и само от нас. Има строители, които копират директно цели текстове от нашия сайт и ги представят за свои.