Топлоизолация на жилищен блок

Обектът представлява топлоизолация на жилищен блок. Топлоизолационният пакет е на марката Terazid – EPS-STIROPOR с плътност 11-13 кг/м2. Коефициентът на топлопроводност (ламбда) е 0.031-0.029. Дебелината на топлоизолационните плочи е 80 мм. Обръщането на отворите е изпълнено с EPS-STIROPOR 20 мм. Технологията на монтажа включва: лепила и шпакловки с високо качество на устойчивост при климатично въздействие от студ; стъклотекстилна мрежа145 гр/м2; дюбели за тухла и бетон 160 мм; PVC ъгли с мрежа и водокапи; грунд за мазилка (позволяващ на стените да „дишат“); финишен слой.

Финишният слой е изпълнен с полимерна мазилка с влачена структура, 2 мм. Фината защитно-декоративна мазилка създава водоустойчива грапава повърхност с гарантирана паропропускливост, устойчивост на измиване, студоустойчивост. Преобладават два основни цвята – бял и жълт. Откриваме и оранжев цвят под формата на дълги хоризонтални ивици, които се съчетават успешно с белите декоративни перголи, придаващи уникален почерк на сградата.

.

P.S. Считаме за редно да показваме последователността на изпълнените от нас обекти, а не само крайния резултат, както някои колеги правят. По този начин клиентът добива по-добра представа за технологията на изпълнението и автентичността на обекта. Също така, всички текстове, включително и тези в Цени“, са писани единствено и само от нас. Има строители, които копират директно цели текстове от нашия сайт и ги представят за свои.