Вила Хаус

РЗП: 195,3 м2

Срок на изграждане: 80 дни

Цена: 320 EUR/м2 до ключ (груб строеж и довършителни работи)

Идеен проект „Вила Хаус“ представлява еднофамилна двуетажна къща, впечатляваща със собствен дух и уникалност. Естественият камък и  големите бели стрехи придават ненадминат чар на фасадата. Проектът предвижда три спални с тераси, дневен тракт, три санитарни възела, мокро помещение, склад и котелно. Къщата се изгражда и завършва с качествени материали по съвременни строителни технологии. За хола, две от спалните и склада е предвиден ламиниран паркет с изолационна подложка, а за кухнята, коридорите и котелното – полиран или матиран гранитогрес. Третата спалня е с мокет. Всички стени и тавани се боядисват с бял или цветен латекс.

Ключовете и контактите са на реномираната френска марка Legrand. Дограмата е с четирикамерна система поливинилхлорид (PVC), двоен стъклопакет с нискоемисионно КА стъкло. Входната врата е блиндирана, характеризираща се с елегантен  и изискан стил, като цветът е по избор. Плътни интериорни врати с естетически завършек с десен акация или орех. Фаянса, теракота и гранитогреса са първо качество с модернистична визия. По желание на клиента двускатният покрив може да бъде изпълнен с класически керамични керемиди или битумни керемиди с правоъгълна форма, боброва опашка или пчелна пита. Улуците и водосточните тръби са от поцинкована ламарина. Външната топлоизолация е от експандиран полистирен (EPS) с дебелина 50 мм, а завършващата мазилка е благородна на минерална основа, с опция за драскана или влачена структура. Облицовъчният камък по фасадата е варовик.

 

Цената е без ДДС и е ориентировъчна. Местонахождението и достъпността на обекта имат значение за крайната стойност на изпълнението. Всички екстри и подобрения се заплащат допълнително. Попълването на строителни актове и протоколи за въвеждане в експлоатация влизат в посочената цена. Фундаментът не е включен. Проектът може да бъде изпълнен и като сглобяема дървена къща, и като монолитно строителство.