Компакт Хоум

РЗП: 79.30 м2

Срок на изграждане: 65 дни

Цена: 299 EUR/м2 до ключ (груб строеж и довършителни работи)

Идеен проект „Компакт Хоум“ представлява компактна  и уютна еднофамилна къща с изчистена визия, съчетаваща едновременно комфорт и удобство. Проектът предвижда две спални, дневен тракт, санитарен възел и мокро помещение. Къщата се изгражда и завършва с качествени материали по съвременни строителни технологии. За хола и двете спални е предвиден ламиниран паркет с изолационна подложка, а за кухнята, коридора и антрето – полиран или матиран гранитогрес. Всички стени и тавани се боядисват с бял или цветен латекс. Ключовете и контактите са на реномираната френска марка Legrand.

Дограмата е с четирикамерна система поливинилхлорид (PVC), двоен стъклопакет с нискоемисионно КА стъкло. Входната врата е блиндирана, характеризираща се с елегантен  и изискан стил, като цветът е по избор. Плътни интериорни врати с естетически завършек с десен акация или орех. Фаянса, теракота и гранитогреса са първо качество с модернистична визия. По желание на клиента покривът може да бъде изпълнен с класически керамични керемиди или битумни керемиди с правоъгълна форма, боброва опашка или пчелна пита. Улуците и водосточните тръби са от поцинкована ламарина. Външната топлоизолация е от експандиран полистирен (EPS) с дебелина 50 мм, а завършващата мазилка е благородна на минерална основа, с опция за драскана или влачена структура.

 

Цената е без ДДС и е ориентировъчна. Местонахождението и достъпността на обекта имат значение за крайната стойност на изпълнението. Всички екстри и подобрения се заплащат допълнително. Попълването на строителни актове и протоколи за въвеждане в експлоатация влизат в посочената цена. Фундаментът не е включен. Проектът може да бъде изпълнен и като сглобяема дървена къща, и като монолитно строителство.