Монолитна къща

Обектът представлява монолитна къща, намираща се в София. Стоманобетоновата конструкция е изпълнена с качествени австрийски и румънски кофражи. Фундаментът на сградата е покрит с висококачествена хидроизолация от рулонен тип. Зидарията е изградена с червени керамични тухли, тип „четворка“. Топлоизолацията на сградата е от каменна минерална вата 100 мм 30 кг/м3, разположена между летвена конструкция, а отгоре е затворена със сайдинг (винил) – нетоксичен и негорим материал с модерна визия, устойчив на биологични и химични фактори. Покривът е многоскатен изпълнен с керамични керемиди модел „Марсилия“. Улуците и водосточните тръби са от медна ламарина. Стените на балконите са облицовани с дървена ламперия, известна още като сачак.

Интериорът на къщата представлява емпоре, което създава усещане за пространство, като вторият етаж е ограден с дървена балюстрада. Стълбището е масивно, облечено с дървени букови стъпала. Стените на стълбището са изпълнени с декоративната боя „Кадоро“, популярна още като „Оточенто“. Подовете на голяма част от стаите са покрити с висококачествено душеме, докато в дневния тракт и коридорите е гланциран гранитогрес. Баните са изпълнени с фаянс и теракот първо качество.

 

P.S. Считаме за редно да показваме последователността на изпълнените от нас обекти, а не само крайния резултат, както някои колеги правят. По този начин клиентът добива по-добра представа за технологията на изпълнението и автентичността на обекта.