Строеж на къща - полезни съвети

Малцина са тези, които имат къщи за милиони долари. Повечето хора нямат такива възможности и строят къща веднъж в живота си. За тях това е мечта, а мечтите са за това, за да се сбъдват!

Едноетажна или двуетажна къща

Когато ни предстои строеж на къща, дилемата пред, която сме изправени е дали къщата да бъде на един или на два етажа. Тук ще разгледаме предимствата и недостатъците и при двата варианта.

Ремонт на апартамент - практически съвети

Рано или късно всеки се сблъсква с предизвикателството наречено основен ремонт. Дали ще си ремонтирате апартамента или къщата - няма значение, стъпките са едни и същи.

Основен ремонт на баня - ценни съвети

Предстои ви ремонт на банята? Това е един от най-важните и скъпоструващи ремонти във вашия дом. Редно да се отнесете към него подобаващо, а именно като планувате детайлно нещата.

Външна топлоизолация и финишни мазилки

Добрата и ефикасна топлоизолация е ДНК-то на комфортния и уютен живот във вкъщи. Около 25-30% от топлината в нашия дом губим от липсата на външна топлоизолация или наличието на евтина такава.

Каква дограма да изберем

Каква дограма да изберем? В България изборът се свежда основно до 3 варианта - пвц дограма, алуминиева дограма и дървена дограма.

Фирма или майстор

В пространството витае мнението, че майсторите или бригадите излизат по-евтино, отколкото една строителна фирма. Съгласен съм, че на пръв поглед нещата изглеждат така, но само на пръв поглед.

Няколко думи за доверието

Навярно сте съгласни с твърдението, че доверието е двупосочна улица. Не се сещам за нито един бизнес, където човек може да работи спокойно без да се налага да гласува доверие някому.

Преди и След

Разгледайте нашата галерия "Преди/След", за да видите една истинска метаморфоза на старото жилище в ново. Само в две снимки.

Евтиното излиза скъпо

Много хора търсят голям, топъл и евтин сладолед, но не след дълго разбират, че такова нещо няма. За да стане един обект качествен и да изглежда добре, трябва да се заплати съответната цена.