Примроуз Резиденс

РЗП: 257.40 м2

Срок на изграждане: 85 дни

Цена: 325 EUR/м2 до ключ (груб строеж и довършителни работи)

Идеен проект „Примроуз Резиденс“ представлява изтънчена едноетажна къща, впечатляваща със свой собствен уникален почерк. Къщата е с многоскатен покрив, който придава допълнителна естетика на сградата. Проектът предвижда три спални, просторен дневен тракт, два санитарни възела, сауна, мокро помещение и гараж. Къщата се изгражда и завършва с качествени материали по съвременни строителни технологии. За дневния тракт и трите спални е предвиден ламиниран паркет с изолационна подложка, а за коридора, антрето и гаража – гранитогрес. Всички стени и тавани се боядисват с бял или цветен латекс. Ключовете и контактите са на реномираната френска марка Schneider Electric.

Дограмата е с четирикамерна система поливинилхлорид (PVC), двоен стъклопакет с нискоемисионно КА стъкло. Входната врата е блиндирана, характеризираща се с елегантен  и изискан стил, като цветът е по избор. Плътни интериорни врати с естетически завършек с десен акация или орех. Фаянса, теракота и гранитогреса са първо качество с модерна визия. По желание на клиента многоскатният покрив може да бъде изпълнен с класически керамични керемиди или битумни керемиди с правоъгълна форма, боброва опашка или пчелна пита. Улуците и водосточните тръби са от поцинкована ламарина. Външната топлоизолация е от експандиран полистирен (EPS) с дебелина 50 мм, а завършващата мазилка е благородна на минерална основа, с опция за драскана или влачена структура.

 

Цената е без ДДС и е ориентировъчна. Местонахождението и достъпността на обекта имат значение за крайната стойност на изпълнението. Всички екстри и подобрения се заплащат допълнително. Попълването на строителни актове и протоколи за въвеждане в експлоатация влизат в посочената цена. Фундаментът не е включен. Проектът може да бъде изпълнен и като сглобяема дървена къща, и като монолитно строителство.