Модерни Времена

РЗП: 368 м2

Срок на изграждане: 90 дни

Цена: 340 EUR/м2 до ключ (груб строеж и довършителни работи)

 

Идеен проект „Модерни времена“ представлява луксозна двуетажна къща, отличаваща се модернистична визия и оригиналност. Къщата е с плосък покрив, практичен за всички сезони. Дървената ламперия и естественият камък придават уникален акцент на сградата. Проектът предвижда четири спални, просторна всекидневна с кухненска част, работен кабинет, стая за забавление, три санитарни възела, гараж и котелно. Къщата се изгражда и завършва с качествени материали по съвременни строителни технологии. За всекидневната, четирите спални и кабинета е предвиден ламиниран паркет с изолационна подложка, а за кухнята, коридорите, антрето, гаража и котелното – гранитогрес. Всички стени и тавани се боядисват с бял или цветен латекс. Ключовете и контактите са на реномираната френска марка Schneider Electric.

Дограмата е с четирикамерна система поливинилхлорид (PVC), двоен стъклопакет с нискоемисионно КА стъкло. Входната врата е блиндирана, характеризираща се с елегантен  и изискан стил, като цветът е по избор. Плътни интериорни врати с естетически завършек с десен акация или орех. Фаянса, теракота и гранитогреса са първо качество с модерна визия. Покривът е покрит с два пласта висококачествена полиестерна хидроизолация с посипка. Улуците и водосточните тръби са от поцинкована ламарина. Външната топлоизолация е от експандиран полистирен (EPS) с дебелина 50 мм, а завършващата мазилка е благородна на минерална основа, с опция за драскана или влачена структура. Облицовъчният камък по част от фасадата е от варовик, докато дървената ламперия е от висококачествен иглолистен сачак.

 

Цената е без ДДС и е ориентировъчна. Местонахождението и достъпността на обекта имат значение за крайната стойност на изпълнението. Всички екстри и подобрения се заплащат допълнително. Попълването на строителни актове и протоколи за въвеждане в експлоатация влизат в посочената цена. Фундаментът не е включен. Проектът може да бъде изпълнен и като сглобяема дървена къща, и като монолитно строителство.