Груб строеж на сграда

Обектът представлява груб строеж на сграда, която ще се използва като зелено училище. Намира се в Самоковска област. Монолитната конструкция е изпълнена с качествени европейски кофражи. Направен е масов изкоп за изграждането на ивичните фундаменти.  Изпълнен е дренаж с цел улавяне на високите подпочвени води. Той е реализиран с двуслойни гофрирани и дренажни тръби; изградени са и дренажни шахти. Стените на фундаментите са защитени с висококачествени топло- и хидроизолации. А каменна минерална вата на плочи е използвана при затвореното подпокривно пространство.

Покривът е многоскатен и е покрит с керамични керемиди „Тондах“, серия „Винеам“, цвят антрацит. Там откриваме още снегодържачи и стилно изпълнени капаци с изолационна лента отдолу. Дървеният материал използван за покривната конструкция е сух и импрегниран. Улуците са безшевни, произведени от метал с цветно полиестерно покритие. Цветът е кафяв. Покривът е изпълнен с дъсчена обшивка, а там където е верандата във видимата част е използван висококачествен импрегниран сачак, който придава допълнителен чар.

.

P.S. Считаме за редно да показваме последователността на изпълнените от нас обекти, а не само крайния резултат, както някои колеги правят. По този начин клиентът добива по-добра представа за технологията на изпълнението и автентичността на обекта. Също така, всички текстове, включително и тези в „Цени“, са писани единствено и само от нас. Има строители, които копират директно цели текстове от нашия сайт и ги представят за свои.