Строеж на къща в София

Обектът представлява строеж на къща в София с модерна визия, която се намира в полите на Витоша. Разчупеният архитектурен стил, придава един уникален чар на сградата. Теренът има известна денивилация, което води до масов изкоп за изграждането на фундаментите. Стоманобетоновата конструкция е изпълнена с качествени австрийски и румънски кофражи. Къщата разполага с голям гараж, с възможност за паркиране на три автомобила. Достъпът се осъществява посредством секционни врати. Направен е дренаж с цел улавяне на високите подпочвени води. Той е изпълнен с двуслойни гофрирани и дренажни тръби. Изградени са и дренажни шахти. Стените на фундаментите са защитени с висококачествени топло- и хидроизолации.

Покривът е многоскатен и е покрит с керамични керемиди „Тондах“, серия „Македо“. Там откриваме още снегодържачи и стилно изпълнени капаци с изолационна лента отдолу. Висококачествен импрегниран сачак е използван като завършек при стрехите на къщата. Останалата част от покрива е изпълнена с дъсчена обшивка. Дървеният материал използван за конструкцията и покрива е сух и импрегниран. Улуците са изработени от оцветена поцинкована ламарина, която осигурява защита против корозия. Цветът е кафяв. Външната зидария е изпълнена с тухли Porotherm на австрийската компания „Винербергер“ и керамични коминни тела за самите комини. Предвидени са газобетонни блокчета YTONG (германска марка) за вътрешната зидария на сградата.

.

P.S. Считаме за редно да показваме последователността на изпълнените от нас обекти, а не само крайния резултат, както някои колеги правят. По този начин клиентът добива по-добра представа за технологията на изпълнението и автентичността на обекта. Също така, всички текстове, включително и тези в Цени“, са писани единствено и само от нас. Има строители, които копират директно цели текстове от нашия сайт и ги представят за свои.