Груб строеж на къща

Обектът представлява еднофамилна къща изградена на груб строеж. Намира се в полите на Витоша. Монолитната конструкция е изпълнена с качествени европейски кофражи. Фундаментът представлява ивични основи. Парцелът е малък и дворното пространство е ограничено, което донякъде затруднява временното строителство и организирането на строителната площадка. Също така, теренът има известна денивелация, което води до масов изкоп за изграждането на фундаментите. Зидарията е изпълнена с тухли Porotherm на австрийската компания „Винербергер“. Къщата разполага с гараж. Достъпът се осъществява посредством секционна врата.

Изпълнен е дренаж с цел улавяне на високите подпочвени води. Той е реализиран с двуслойни гофрирани и дренажни тръби; изградени са и дренажни шахти. Стените на фундаментите са защитени с висококачествени топло- и хидроизолации. Покривът е многоскатен и е покрит с керамични керемиди „Тондах“, серия „Винеам“, естествен цвят. Там откриваме още снегодържачи и стилно изпълнени капаци с изолационна лента отдолу. Висококачествен импрегниран сачак е използван като завършек при стрехите на къщата. Останалата част от покрива е изпълнена с дъсчена обшивка. Дървеният материал използван за покривната конструкция е сух и импрегниран. Улуците са безшевни, произведени от метал с цветно полиестерно покритие. Цветът е кафяв.

.

P.S. Считаме за редно да показваме последователността на изпълнените от нас обекти, а не само крайния резултат, както някои колеги правят. По този начин клиентът добива по-добра представа за технологията на изпълнението и автентичността на обекта. Също така, всички текстове, включително и тези в „Цени“, са писани единствено и само от нас. Има строители, които копират директно цели текстове от нашия сайт и ги представят за свои.