Еднофамилна къща – груб строеж

Обектът представлява еднофамилна къща, изградена на груб строеж. Намира се южно от с. Железница. Монолитната конструкция е изпълнена с качествени европейски кофражи. Фундаментът представлява ивични основи. Теренът има известна денивелация, което води до масов изкоп за изграждането на фундаментите. Зидарията е изпълнена с тухли Porotherm на австрийската компания „Винербергер“. Къщата разполага с два гаража, размерът на всеки един от тях е над 20 кв.м. Достъпът се осъществява посредством секционни врати. Верандата, съчетана с висококачествен дървен материал, придава допълнителен чар на сградата.

Изпълнен е дренаж с цел улавяне на високите подпочвени води. Той е реализиран с двуслойни гофрирани и дренажни тръби; изградени са и дренажни шахти. Стените на фундаментите са защитени с висококачествени топло- и хидроизолации. Изграден е и фундамент за ажурна ограда, като една част от него изпълнява функцията и на подпорна стена. Покривът е многоскатен и е изграден от висококачествен сух дървен материал. Произведен е в заводски условия, панелите идват на обекта готови за монтаж. В тях са вградени няколко слоя каменна минерална вата. Финишното покритие на покрива е предвидено от фалцова ламарина.

 

P.S. Считаме за редно да показваме последователността на изпълнените от нас обекти, а не само крайния резултат, както някои колеги правят. По този начин клиентът добива по-добра представа за технологията на изпълнението и автентичността на обекта.