Строителство на детска градина

Обектът представлява строителство на детска градина, намираща се в широкия център на София. Стоманобетоновата конструкция е изпълнена с качествени австрийски и румънски кофражи. Фундаментът на сградата е покрит с висококачествена хидроизолация от рулонен тип. Зидарията е изградена с червени керамични тухли, тип „четворка“. Топлоизолацията на сградата е от EPS-STIROPOR с плътност 13-15 кг/м2. Дебелината на топлоизолационните плочи е 50 мм. Финишният слой е полимерна мазилка на австрийската марка Baumit с влачена структура, като цветът е светла охра. Покривът е плосък, известен още като топъл покрив, покрит с рулонна хидроизолационна мушама два пласта (3 кг/м2 и 4.5 кг/м2), като горният слой е със сива посипка.

Цокълът на зданието е облицован с гранитогрес, като за монтажа са използвани флексови лепила с висока еластичност. Дограмата е от поливинилхлорид, накратко PVC с четири камери, двоен стъклопакет (бяло/бяло 24 мм). Вътрешните мазилки на сградата са изпълнени с турбозол, след което стените фино шпакловани и боядисани с латекс. По коридорите и стълбището настилката е от гранитогрес, а парапета от инокс. Детската градина разполага с вътрешен басейн.  Площадката за игра отвън е асфалтирана и има засадени дръвчета. Също така е изграден малък детски амфитеатър ограден със седалки от стъклопласт, а настилката по средата е Regupol. Изградена е и вертикална планировка около самата сграда.

.

P.S. Считаме за редно да показваме последователността на изпълнените от нас обекти, а не само крайния резултат, както някои колеги правят. По този начин клиентът добива по-добра представа за технологията на изпълнението и автентичността на обекта. Също така, всички текстове, включително и тези в Цени“, са писани единствено и само от нас. Има строители, които копират директно цели текстове от нашия сайт и ги представят за свои.