Груб строеж на сграда в София

Изпълнен е груб строеж на сграда в София. Монолитна пристройка към съществуваща жилищна сграда, намираща се в кв. „Гео Милев“. Грубият строеж е изпълнен с качествени австрийски и румънски кофражи. Фундаментът на сградата е покрит с висококачествена хидроизолация от рулонен тип. Зидарията е изпълнена с тухли Porotherm на австрийската компания „Винербергер“. Сутеренният етаж представлява гаражна част с две секционни врати, останалите етажи нагоре са жилищни, а някои от апартаментите се използват и за офиси. Дограмата е от поливинилхлорид, накратко PVC с пет камери, троен стъклопакет с всесезонно стъкло. Входната врата е алуминиева с прекъснат термомост, с визия характерна за жилищното строителство.

Външният топлоизолационнен пакет е на реномираната френска марка Weber. Дебелината на топлоизолационните плочи е 100 мм. Материалът е EPS-NEOPOR с плътност 15-18 кг/м3 и ламбда Ʌ=0.031-0.029. Финишният слой е силикон-акрилатна мазилка с влачена структура. Цветът на еркерната част и балконите е нюанс на червеното, докато основният цвят е охра. Съчетанието на цветовете придава на сградата един уникален почерк. Покривът е плосък, известен още като топъл покрив, покрит с рулонна хидроизолационна мушама два пласта (3 кг/м2 и 4.5 кг/м2), като горният слой е със сива посипка. Цокълът на зданието е облицован с ивайловградски гнайс, като за монтажа са използвани флексови лепила с висока еластичност.

.

P.S. Считаме за редно да показваме последователността на изпълнените от нас обекти, а не само крайния резултат, както някои колеги правят. По този начин клиентът добива по-добра представа за технологията на изпълнението и автентичността на обекта. Също така, всички текстове, включително и тези в Цени“, са писани единствено и само от нас. Има строители, които копират директно цели текстове от нашия сайт и ги представят за свои.